Haugesund Boligutleie etablert 2005

Haugesund Boligutleie as ble stiftet i 2005 av Bjørn Ringøy som gjennom 13 år utviklet selskapet til å bli en større aktør innen boligutleie og eiendomsutvikling i Haugesund sentrum. Fokuset har alltid vært nøktern drift, fokus på vedlikehold og et godt forhold til leietakerene.

I 2018 ble selskapet kjøpt opp av TEJ Investment as (Trond Erik Jacobsen). Gjennom modernisering og effektiv drift er vår ambisjon å utvikle selskapet til å bli den foretrukne aktøren innen utleie av bolig i Haugesund. Fokuset vil fremdeles ligge på godt vedlikehold og et godt forhold til leietakerene. Samtidig vil vi utvikle selskapet gjennom kjøp og utvikling av nye prosjekter.

Utleie av hybler/leiligheter

Er du på jakt etter en hybel eller leilighet sentralt i Haugesund da kan vi i Haugesund Boligutleie hjelpe deg. Vi har 40 leiligheter fordelt på 13 bygårder sentralt i Haugesund. Med egen vaktmester og 24t vakttelefon kan du/dere leie trygt av oss. Vi tilbyr firmaavtaler med varierende servicegrad etter behov for dine ansatte.

Næringseiendom

Gjennom TEJ Investment og Haugesund boligutleie forvalter vi ca 7500m2 næringsareal sentralt i Haugesund, på Raglamyr og Heiane/Stord. Vi har en portofølje bestående av alt fra store næringslokaler til små, samt en del kontor areal. Ta kontakt så hjelper vi deg å finne det optimale lokalet for ditt firma.

Eiendomsutvikling

Vi er hele tiden på jakt etter nye eiendommer/prosjekter for å utvide vår portofølje. Eier du en eiendom eller tomt som du vurdere å selge så ønsker vi gjerne å høre fra deg. Vi jobber også en god del med å videreuvtikle egne eiendommer.